98 10 30 30

Anti Rust

Hos Anti-Rust Ringen har vi mange års erfaring i effektiv rustbeskyttelse. Vi anvender udelukkende meget tynde rustbeskyttelsesolier med stor indtrængningsevne og lang holdbarhed. Produkterne opfylder naturligvis de svenske SIS-normer. Din bil får en rustbeskyttelse, som gennemføres på samtlige Anti-Rust Ring stationer efter følgende program:

1. Sæde og bund indvendig afdækkes

2. Højtryksrensning

Ved en grundig rensning opløses og fjernes snavs og salt fra alle kroge og sprækker. Dette er en betingelse for at kunne give en effektiv rustbeskyttelse.

3. Varmlufttørring

Varm luft blæses op under bilen, indtil den er tør. Dette sikre, at rustbeskyttelsesproduktet bedre trænger ind i sprækker og samlinger. Afmontering af plastikinderskærme.

4. Afskrabning

Med håndkraft afskrabes løstsiddende støjdæmpningsmasse, rustdannelser o.l. der ikke allerede er fjernet ved højtryksrensningen.

5. Bremser dækkes af

6. Behandling med tyndt rustbeskyttelsesprodukt i døre, dørstolper, vanger, paneler m.v.

Efter et sprøjteskema, der passer til netop din bil, bores huller, hvorigennem alle hulrum kan nås og sprøjtes med et tyndt rustbeskyttelsesprodukt, der trænger ind i de mindste porer og sprkker og lukker af for luftens fugtighed. Der bores så få huller som overhovedet muligt.

7. Sprøjtning af bund og skærme.
Først sprøjtes vognbund og skærmkasser med tyndt rustbeskyttelsesprodukt. Herefter sprøjtes med et lidt tykkere produkt, der beskytter mod stenslag og almindelig slitage. Dette sikre lang holdbarhed.

8. Kvalitetskontrol
Til sidst foretages en omhyggelig kvalitetskontrol af den foretagne rustbeskyttelse.

9. Efterrengøring

Efter behandlingen rengøres bilen omhyggeligt for overflødigt rustbeskyttelsesprodukt.

10. Lakskaderapporten udfærdiges

Til sidst udfærdiger vi en lakskaderapport, hvor vi anfører lakskader, som kan medføre udefra kommende rustdannelse.

11. Aflevering

Bilen klargøres til aflevering.

MERCASOL Højeffektiv rustbeskyttelse.